Friday, June 24, 2011

Nasi Lemak

Assalamualaikum :)

kenapa nasi lemak?

SEBAB MALAM NI NAK MAKAN NASI LEMAK yaw!

*bakpo la make nasi lemak pun nak bising.*


Done with my physiology and biochemistry. markah yang sama tapi perasaan yang berbeza.

puas jawab biochem !

setahun belajar ngan cikgu yang semua org ckp garang, cuakcuak sebelum kelas biochem, sindrom jeles tgk orang lain tgk movies tp kita kene prepare utk kelas esok, dan sindrom 'dedor' sebelum colloq biochem memang 
worth it.

eh jap, tau tak dedor tu ape?

cari sendiri :DD


Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah.

Semoga ini bukan istidraj.



ps. hari tu 'deactivate' blog nie. entah rasa serabut. tahu, mengada.fb xnak pulak deactivate.

pps. seniors grad esokk. tak sabaq nak pi tgk.

ppps. VISA sudah ada dalam genggaman ^_^



Assalamualaikum. Semoga Allah merahmati kamu kamu kamu kamu dan saya.



2 comments:

MofarRahman said...

tahniah :)

selamat jadi third year :)

aynn nabila ruslan said...

taknak jadi third year, nak lompat 4th year! hehe
terima kasih, gud luck for the remaining subject !