Friday, June 10, 2011

Versus Excellentia


Versus excellentia adalah 'motto' Program Gemilang (PG) SPM 2008 kat langkawi dulu.

Lately, selalu teringat zaman sekolah. sedar tak sedar dua tahun dah tak pakai uniform sekolah ! :D

ok. entry yang takda point. banyak kali sebenarnya tulis entry baru tapi semua tinggal dalam draft. taknak tulis something atau cakap apa2 dalam keadaan MARAH. takut menyesal di kemudian hari ^_^

trying to control satu perangai buruk nie. baru boleh kahwinnn. *okay yang nie kawan saya ckp*



ps. senyum macam sunshine :)


taknak add caption

pps. harap2 seminggu study leave nie pun boleh senyum mcm sunshine.

ppps. versus excellentia!



selamat sejahtera ke atas kamu.


4 comments:

MofarRahman said...

good luck then :)

Schajar McFlurry said...

moto program gemilang tuh!

^_^

Nurul Syazwani Fadhilah said...

yeah..versus excellentia..rindunya zaman sekola dlu kan..
aynn nak kahwin??? hehe..jgan lupa jmput wani ye..
pape pun GAN BATTE KUDASAI!!!
mOga dprmudahkan sgala urusan olehNya..insyaAllah
miz u dear..

aynn nabila ruslan said...

mofar rahman : good luck jugak ! :)

hajar : haha, teringat kertas contoh soalan spm yang bertimbun tu ! :D

wanie : tu laaaa, bila nak reunion nie wanie? hehe, rindu wanie, nnti ajar aynn cakap jepun ok? alamak, kahwin? wanie tlg carikan boleh? :p
semoga urusan wanie dipermudahkan juga <3 xoxo