Sunday, February 5, 2012

WH 2012 DAY 1 : Disneyland, Paris



Assalamualaikum :)

my 11 days of holiday went as fast as the light!

okay, over. but really, hari isnin dah start kelas balik. Orang kata the busiest semester for a medical student.

we'll see! biarla selaju cahaya pun, selaju cahaya juga saya balik malaysia. ^_^
insyaAllah.

***

Pergi disneyland rasa macam balik kampung. heeee
I remember watching mickey mouse cartoon till i was in form 2, sekolah sesi petang. 

*jangan haraplah nak tidur lepas subuh depan arwah atuk dan arwah opah dulu*

oh ye, tapi saya memang cucu kesayangan :p  *jgn muntah*

taklah taklah, dulu saya lebih byk spent time dgn arwah atuk n opah. 
Cucu paling degil sebenarnya. Sampai ibu pernah jampi2 baca ayat quran kat telinga, nak suruh saya dengar cakap sikit =.=''

rasa sangat loser okay.

Back to disneyland, naik 16 jenis ride adalah satu pencapaian yang baik bagi orang yang gayat macam saya.  

Overall, disneyland memang sangat best ^_^ a must go place !

Dear future husband and children, if you happen to read this someday, gi DISNEYLAND yok! :D








our first ride. nak rasa tertinggal jantung kat atas masa jatuh bangunan. silalah ^__^





princess aynn's castle :p

my fav ^_^



pening tapi superb



main pusing2 dalam cup pun okay ;)




we love disneyland ! <3

ps. malam tu, terjumpa abg2 and kakak2 yang belajar kat france. they showed us the way to our apartment. baik sungguh mereka! dan mereka pun dari disneyland jugak. We just knew that if we went there with any malaysian students yang ada annual ticket to disneyland, the entrance fee for us would be only 20 euro T_T awat lambat sangat kenal dorang.


1 comment:

Schajar McFlurry said...

disneyland sangat besh! miss that~